VIP Dogs i bokform. 

Hundarna på VIP Dogs
en fotobok av Jennyfer Brandon Cox

"Boken är en hyllning till VIP Dogs alla fyrbenta vänner. Som ni ser är samtliga hundar otroligt fotogenique, var och en på sitt alldeles speciella sätt. Gemensamt för vännerna är att de bidrar med så mycket glädje vilket jag hoppas kunna förmedla med mina bilder. I boken finns även text med information om vad man som hundägare kan tänka på om man vill ha sin hund på hunddagis. Här finns också en beskrivning på hur en vanlig dag kan se ut på VIP Dogs. I grund och botten är hundar och människor väldigt lika varandra. det vi mest av allt vill ha är en hel massa kärlek och det tänker vi på varje dag på VIP Dogs hunddagis."

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln