siargatans personalstyrka.

Vi strävar efter att all vår personal ska ha hunddagisutbildning, en sund hundideologi och hög arbetsmoral. För oss är hundarna prio nummer ett, och de ska trivas med all vår personal.

jennyfer brandon cox.

VD
Personalansvarig

Jag är 35 år och bor ute i Älta med barnen Jack och Sally och min hund Lex som är en staffeblandning. Lex är en omplaceringshund från en Staffekennel. Lex älskar alla människor och speciellt barn! Jag är utbildad hunddagisföreståndare via Hundteknik. 

Jag startade VIP Dogs på Siargatan 2008, efter att ha praktiserat och jobbat på andra dagis runtom i Stockholm, och i början på 2009 när jag skulle vara mammaledig blev min kollega Liza delägare. Det är fantastiskt roligt att jobba med hundar! Alla är olika små personligheter och det blir många roliga stunder ihop med hundarna, härliga promenader och massa mys. För mig är det viktigt att både personal och hundar trivs ihop. Det ska vara en glad och harmonisk stämning på dagis. Hundarna ska se oss hundskötare som ledare och trygga personer som kan styra upp olika situationer och att vi tar hand om dom på bästa sätt och vill deras bästa. Vi ser alla hundar som egna individer och vi ser till att alla hundar trivs hos oss på bästa sätt!

Marie Jansjöö

Jag är 27 år och bor i Älta. Jag har vuxit upp med hundar sen jag var 7 år gammal då vi skaffade en så jag blev av med min hundrädsla. Jag började praktisera hos VIP Dogs i Maj 2014 som ledde till anställning Januari 2015.

Jag har en obotlig ögonsjukdom som gör att jag ser sämre än andra, vilket har fått mig att känna mig osäker på om jag skulle klara mig i ute i arbetslivet. Men sen jag började praktisera på VIP Dogs så har jag börjat tro mer på mig själv och insett att jag klarar av mer än vad jag tror.

Sandra Jansjöö

Jag är 23 år och bor i Älta. Djur har alltid varit mitt största intresse i livet och är uppväxt med hundar. Jag har praktiserat och jobbat extra på VIP Dogs som till slut ledde till anställning juni 2018.

Att jobba på VIP Dogs tycker jag är riktigt roligt, då jag har trevliga kollegor och hundarna är underbara! Ett drömjobb som man har velat jobba med sen man var liten.

Ida Rongedal

Jag heter Ida och bor I Sankt Eriksplan mitt i stan. Har gått på Spånga gymnasium på linjen djurpark/sällskapsdjur. Har alltid haft ett extra öga för hundar och djur! Är utbildad djurvårdare.Tycker det är väldigt kul och lärorikt att jobba på hunddagis, lär mig varje dag något nytt vilket jag verkligen gillar! 
Har själv haft en svart labrador som hette Sigge. 
Att jobba på Vip Dogs är underbart, att får vara med hundar varje dag och få en fin relation till dem! Kollegor som är ett bra team och ha roligt med på dagarna gör allt bara bättre.