siargatans personalstyrka.

Vi strävar efter att all vår personal ska ha hunddagisutbildning, en sund hundideologi och hög arbetsmoral. För oss är hundarna prio nummer ett, och de ska trivas med all vår personal.

jennyfer brandon cox.

VD
Personalansvarig

Jag är 33 år och bor ute i Älta med barnen Jack och Sally och min hund Lex som är en staffeblandning. Lex är en omplaceringshund från en Staffekennel. Lex älskar alla människor och speciellt barn! Jag är utbildad hunddagisföreståndare via Hundteknik. 

Jag startade VIP Dogs på Siargatan 2007, efter att ha praktiserat och jobbat på andra dagis runtom i Stockholm, och i början på 2009 när jag skulle vara mammaledig blev min kollega Liza delägare. Det är fantastiskt roligt att jobba med hundar! Alla är olika små personligheter och det blir många roliga stunder ihop med hundarna, härliga promenader och massa mys. För mig är det viktigt att både personal och hundar trivs ihop. Det ska vara en glad och harmonisk stämning på dagis. Hundarna ska se oss hundskötare som ledare och trygga personer som kan styra upp olika situationer och att vi tar hand om dom på bästa sätt och vill deras bästa. Vi ser alla hundar som egna individer och vi ser till att alla hundar trivs hos oss på bästa sätt!

Vip Dogs på Ringvägen startade vi 2013. Jättekul!

Ett annat stort intresse jag har är foto. Minst en gång om året blir det dagisfotografering och alla hundar fotas en och en och i grupp som sedan finns till försäljning. Därimellan lägger vi upp mycket bilder på Facebook så hussar, mattar och andra kan se vad hundarna gör på dagarna.

Jessica Sundell.

Jag är 23 år och bor i Märsta. Jag har alltid varit intresserad av djur och haft ett antal olika under min uppväxt. På gymnasiet gick jag profil hund på Djurgymnasiet Stockholm och är genom den utbildad djurvårdare. Det jag gillade mest med utbildningen var att vi fick lära oss om olika sorters inlärning och relationen mellan människa och hund. 

Att träna hund är något av det roligaste som finns. Jag är väldigt intresserad av agility, apporteringsträning och rallylydnad. 
Att jobba på hunddagis tycker jag är väldigt givande. Det är roligt att få jobba med så många olika raser och individer.

Marie Jansjöö.

Jag är 25 år och bor i Älta. Jag har vuxit upp med hundar sen jag var 7 år gammal då vi skaffade en så jag blev av med min hundrädsla. Jag började praktisera hos VIP Dogs i Maj 2014 som ledde till anställning Januari 2015.

Jag har en obotlig ögonsjukdom som gör att jag ser sämre än andra, vilket har fått mig att känna mig osäker på om jag skulle klara mig i ute i arbetslivet. Men sen jag började praktisera på VIP Dogs så har jag börjat tro mer på mig själv och insett att jag klarar av mer än vad jag tror.

Sandra Jansjöö

Jag är 20 år och bor i Älta. Djur har alltid varit mitt största intresse i livet och är uppväxt med hundar. Jag har praktiserat och jobbat extra på VIP Dogs som till slut ledde till anställning juni 2018.

Att jobba på VIP Dogs tycker jag är riktigt roligt, då jag har trevliga kollegor och hundarna är underbara! Ett drömjobb som man har velat jobba med sen man var liten.

Anna Åberg Danielsson

Jag är 20 år och bor i Bromma med min hund Sally som är en cavalier på 7 år. Djur har alltid varit ett stort intresse för mig och jag har även haft flera andra djur när jag var yngre. I oktober 2017 började jag som praktikant här på VIP Dogs och är nu anställd sedan januari 2018. 

Att jobba på VIP Dogs är superkul och jag trivs jättebra här, både med alla underbara hundar och de trevliga kollegorna!